Lumini de decembrie

Bănuiesc că azi, de Crăciun, mulți dintre voi sunt singuri. Și în Ajun ați fost singuri și la Revelion cam tot așa va fi.

92793b679d38645044150f7db0034940Fără familie, fără iubită, fără motan sau câine. Vă este incomod să-i deranjați pe cei care postează fotografii exemplare, de lângă brad, din jurul mesei, în haine de sărbătoare, cu zâmbet de sărbătoare. Nici să vă iubiți nu aveți cu cine. Nici să vă futeți. Că au și curvele Crăciun. Și fetele de pe chat. Sau lucrează cu tarif dublu. În fine, e aiurea.

Vestea bună e că perioada magică va trece. Așa precum au trecut alegerile. Mi-e greață de electorală și de ”magia” sărbătorilor. La electorala iese tot căcatul din oameni, de sărbători – se străduie să-l astupe cu fapte bune. Toată lumea trebuie cumva să se flexibilizeze și să fie mimimi, caldă, să se dea după alții.

Nu pot să postez o poză în costum de latex (așa îmi place mie să mă iubesc de sărbători), trebuie neapărat să fie una cu candelă și cu Iisus în paie. Așa suntem noi, ne place să ne prefacem. Ne iese bine jocul.

Vestea rea e că și după această perioadă magică la fel veți fi singuri.  Știu tare mulți tipi (și tipe) faini care nu au pe nimeni. Au de toate, și în pantaloni și în inimă. Dar ceva nu merge. ”Păi nu se uită nimeni la mine, ce pot eu să fac?!”  Întotdeauna este cineva care te privește.

Crăciunul e despre dăruire. Dăruiți-vă voi înșivă o șansă. Încetați să cocoliți toate necazurile, dramele, idioții și proastele care v-au făcut viața amară și vă sugrumă.

Rupeți funia de la gât și puneți-o în brad.

Nu contează că veți întâmpina Revelionul numai în chiloți și cu berea în mână. Important e să fiți liberi înlăuntru vostru. Să fie loc de alți oameni acolo.

Pentru o noapte sau pentru o viață, vedeți și voi cum s-o primi  😉

Reclame

4 răspunsuri la „Lumini de decembrie

  1. mă regăsesc cu desăvîrșire, „magia” s-a epuizat printre evenimentele acestui an! Uimitor e cum reușești să ghicești, să „traduci” întocmai trăirile celor „fără familie, fără iubită, fără motan sau câine” ❤

  2. O grămadă din cei care postează poze „fericite” de fapt o fac doar de ochii lumii. Ca să se minuneze cumătra și să moară de invidie. Nu contează că se fut odată la 3 luni și atunci pe întuneric, că le e rușine unul de altul. Și probabil de fapt visează la complet altceva.

    Ochi bun ai Lola de altfel. Place.

    Aaa, iar cei singuri, atât de tare visează la „prințul pe cal alb” că nu mai e nimeni la înnălțime, oricât „ar căuta”. Ce contează că ei nu au în cap o definiție a prințului!?

    Spor, să vă găsiți! cei ce vor să se găsească.

    Fantezii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s