Aducătoare de plăceri

14462724_1301116026567860_4989350888666075888_nAm zis-o și-o mai spun – îmi place să privesc cum bărbații mănâncă  și cum se masturbează. După mine, în așa momente, sunt mai sinceri decât oricând.

Nu poți fi tu 24 din 24. În funcție de oameni, situație, îți schimbi mimica, vocea, îți dregi glasul. Să te placă, să placi, uneori trebuie să pari mai dulce sau mai aspru decât ești. Acomodarea la oameni și necesitățile lor e parte din viața noastră, prefăcătoria (ipocrizie sună prea tare) e parte din viața noastră.

În fața plăcerilor nu te poți preface.

Când se masturbează bărbații sunt fermecători, natura lor de bărbat, care se manifestă în cele mai diferite moduri, e fermecătoare. Ajungi să cunoști alte laturi, alt om.

Și femeile sunt altele când se masturbează: mult mai sigure, mai curajoase, mai ambițioase. Când ești tu cu tine, ești tu adevărat. Nu există teama că nu vei fi înțeles corect, judecat, luat la mișto, certat cu privirea.

Eu cred că într-o relație e foarte important ca partenerii să privească, să știe cum e celălalt când se masturbează.  Aceasta nu ar trebui să se transforme într-o reprezentație la comandă (”vreau să văd cum o faci!”, insist să văd). Dacă o să ți se spună Nu, cel mai probabil e că n-ai să ajungi niciodată la adâncurile acestui om, pentru că nu are încredere în tine, nu vrea să îți arate cum este, ce se întâmplă cu el atunci. Nu vrea să împartă cu tine acest moment.

E super senzual când aceste momente se împart reciproc: să văd, să mă vadă. Să-l cunosc, să mă cunoască, să înțeleagă ce și cum aș vrea să îmi facă.

Masturbarea reciprocă și masturbarea unul în fața altuia, de multe ori, sunt doar preludiu, parte a actului sexual, un fel de încălzire care este făcută la repezeală, fără a savura momentul.

Sexul nu e doar penetrare. Ca să-ți fie bine nu-i absolut necesar să ți se bage penisul în vagin.

Mâinile bărbatului tău ar putea aduce plăceri mult mari.

… mâini de aur

 

 

 

 

 

Reclame

Un răspuns la „Aducătoare de plăceri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s