Космос

14087194_1071280786260690_1473100422_oPoza asta e din bucătăria unei cititoare a blogului. Fruct dulce duce cu gândul la sucuri dulci.

Femeilor le este rușine să vorbească despre asta, iar bărbații fac mișto. Suptul penisul este văzut nu doar ca parte a actului sexul, dar ca act sexual individual, pe când lingerea clitorisului si a vaginului fie face parte din 69 fie din întreaga partidă de amor. Aproape întotdeauna cunilingusul e un fel de preludiu (să fie umezită de ajuns femeia) ori moment de respiro între schimbarea pozițiilor și futai clasic.

Sexul oral e sex, trebuie să aibă început, desfășurare și punct culminant (femeia trebuie să termine). Sexul oral se face nu doar în pat. Poți să-i ridici fusta și în lift. Sexul oral, de asemenea, are mai multe poziții: 68, instalatorul (astea-s faine. A doua are o denumire tâmpită, dar e cosmos). Femeia trebuie să o ia pe cea mai comodă sie. E plăcerea ei.

Nu am nevoie de antidepresante și tot felul de pastile antistres, toți nervii mei îi descarc pe fața ta, pe limba ta, pe buzele tale. Și-o să te sărut pe urmă: lichid în două cu sudoare. Că-i gustul meu și dacă n-o să-mi placă mie nu trebuie să mă aștept să placă altuia.

Sexul oral nu este un fel de cadou pe care îl fac bărbații femeilor… gen ”Hai să-ți fac și asta să nu te plângi!”. Asta-i o chestie extraordinară – să vezi, să-ți simți femeia șerpuindu-se, îmblânzind-o, excitând-o, scuturându-se de toți dracii, respirând așa după cum tu o faci să respire. O ai toată la dispoziția ta. E vulnerabilă, ți s-a încrezut. Poți s-o și omori dacă vrei.

Și apoi, de unde vrei să știi cum e femeia ta dacă nu știi și nu guști ce iese din ea?!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s