Rubik’s Cube

În așternut, de cele mai multe ori, femeile sunt cele care se flexibilizează, se îndoaie, se dau pe-o parte și cealaltă, pe spate, fac diferite acrobații, stau în diferite poziții (unele deloc comode, poate chiar sufocante). Bărbații sunt leneși și mai fără inițiativă. Faptul că își scoate penisul la vedere și ți-l flutură dinaintea nasului nu este inițiativă, e dorință de futai.

13537807_1040309959392675_2122298451133181495_nInițiativă (în acest caz) e dorința de exploatare a corpului (în limitele pe are le acceptă organismul tău). Pentru că, fiind corect exploatat, descoperit de ce-i în stare, îți poate oferi senzații de care nu ai mai avut până acum, îți poate intensifica nu doar emoțiile tale, ci și ale partenerei. Sistemul genital masculin nu este alcătuit doar din penis. Testiculele, scrotul, frenul, perineul, prostata – toate ele nu sunt paralizate, deci, răspund atingerilor, săruturilor, linsului, masajului.

În sex, bărbații aleg poziții foarte și foarte limitate, care nu îți oferă acces, nu îți dau posibilitatea să faci din ei/cu ei ce vrei. Că fac asta din comoditate, din obișnuință sau din rușine  (noi, femeile, suntem mult mai curajoase la alesul pozițiilor) – nu știu. Pornografia nu oferă prea multă informație. Acolo există un set-normă de poziții pe care actorii trebuie să reușească să le încerce și atât. Mult mai multă informații găsiți în Kama Sutra (cartea asta despre care se spun bancuri cu și fără umor, încât acest cuvânt a ajuns să fie la fel de banal și deloc impresionant ca multe altele, dar e carte bună).

Nereușita unui act sexual poate fi consecința unei poziții incorecte. Unele femei au orgasm dacă stau pe spate, altele – în doggy style, pentru că organele sexuale feminine sunt poziționate diferit. Desigur, nici o femeie nu are vaginul pe diagonală, dar forma exterioară diferă de la fustă la fustă. Pentru unele penetrarea este mai adâncă dacă stau cu fundul la tine, pentru altele- dacă te privesc în ochi. În cazul bărbaților una și aceeași poziție le poate oferi doar ejaculare, adică unul și același traseu de când a intrat în tine și până când te-a umplut. Unele și aceleași senzații. Nimic nou, nimic cu furnicături. Cu timpul asta poate obosi, plictisi. Și atunci tot de la femeie se cere să facă ceva. Distracție, seducție, aplecare mai multă, îndoire mai multă, ceva mai mult. Costumare. Să excite.

Poate nu e cazul să treceți la sexul costumat în aceeași poziție în care v-ați tras-o un an la rând? Mai bine schimbi tu macazul, depărtezi picioarele, te apleci, te ridici și vii în 69 deasupra, te dai pe-o parte, etc.

Încercarea vină n-are. Nici nu știi cum merge și îți place. Și nu mai trebuie să achiți pentru uniformă.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s