Sugar baby

12072706_734014816731660_5218865299650024443_n

Fetița lu´tata, puiuțu’ meu, моя малышка și multe altele de acest gen. Hai să „creștem” o femeie cum crește copacul de lâmăie în ghiveciul Valentinei.

Când o faceți pe mama sau tata în dormitor, în anumite situații de amor, treaba asta excită. Dar, atunci când o întreagă relație se construiește pe principiul„Who’s your daddy”, si tătăcu ista nu recunoaște alti bărbați în lume de care ai putea să te interesezi, nu-ți dă voie să vorbești cu prietenele că ”Faw, nu le asculta pe idioatele celea, că nu știu ce înseamnă viața! Numai eu știu ce înseamnă viață și eu am să te învăț, eu am să am grijă de tine, că tu ești fetița mea, ești ca și copilul meu!”… Cum dobitocu dracului sunt copilul tău, îți fuți propriul copil?!

Îmi dau seama că e super excitant să știi că tu ai pornit o femeie, că numai limba ta face ravagii prin vaginul ei, că vrei să o înveți cum să-și controleze respirația și ai mari planuri de viitor cu jucăria ta, că mirosul ei de femeie și gura ta știrbă fac treabă bună, da poate e cazul să cauți pe cineva de nivel egal ție, să încerci să constuiești o relație cu un partener cu aceleași drepturi ca și tine? Lasă fata să învețe viața cu unul neștiutor ca și dânsa, că până la urmă a da el un gol în poartă, iar dacă ai  fost cândva tăticu ei, las-o dracului să plece de acasă.

În ultimul an de facultate, un nene îmi făcuse propunerea să mă adopte, să fiu fetița lui, la care eu i-am făcut trimitere la propria sa fiică (copil biologic), cu 4 ani mai mică decât mică, căreia niciodată nu i-a plătit pensia alimentară și de care niciodată nu s-a îngrijit.

Poate e cazul să vă educați și să vă creșteți propriii copii. Să aveți grijă de fiicele voastre, ca mai apoi alți tătici să nu le educe.

Reclame

2 răspunsuri la „Sugar baby

 1. da de ce esti asa de judgemental. mie de exemplu imi plac mujicii cu parul sur, atata timp cat alte atribute functioneaza. Iaka, am scris si o poezie:
  Darling, put your ID away.
  Look into my eyes.
  Tell me your dreams.
  Fuck my brain out.
  I only care how old your eyes, soul and dick are.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s